Ε.ΔΙ.Π. - Ε.Τ.Ε.Π.

 

Εργαστηριακό Διδακτικό Προσωπικό - Ειδικό Τεχνικό Εργαστηριακό Προσωπικό

 

 

 

 

Εργαστηριακό Διδακτικό Προσωπικό (Ε.ΔΙ.Π.)

 

 marathan

Μάριος Αθανασόπουλος, Εργαστηριακό Διδακτικό Προσωπικό

στο γνωστικό αντικείμενο της (ΦΕΚ τ. Γ’ /37 23.01.2019)

                                                                                    

Πληρέστερο Βιογραφικό διατίθεται εδώ.

Στοιχεία Επικοινωνίας :

τηλέφωνο: 27210 65140 - εσωτ. 4215

e-mail: mathanas@uop.gr

Ο Μάριος Αθανασόπουλος γεννήθηκε στη Σπάρτη το 1973. Αποφοίτησε από το Τμήμα Ιστορίας-Αρχαιολογίας της Φιλοσοφικής Σχολής του Πανεπιστημίου Αθηνών και είναι διδάκτωρ του Τμήματος Φιλοσοφίας της ίδιας Σχολής. Το θέμα της διδακτορικής του διατριβής είναι οι «Φιλοσοφικές απόψεις περί Ιστορίας στο έργο των ιστορικών της Αλώσεως». Έχει εργαστεί στη δημόσια εκπαίδευση ως καθηγητής ΠΕ02 και ΤΕ16, στο ΔΙΕΚ Καλαμάτας διδάσκοντας διάφορα μαθήματα της ειδικότητάς του και κατά την περίοδο 2011-2014 στο Διαπανεπιστημιακό και Διατμηματικό Πρόγραμμα Μεταπτυχιακών Σπουδών «Ηθική Φιλοσοφία» του Πανεπιστημίου Πελοποννήσου δίδαξε τα μαθήματα: ΗΘ08 «Κείμενα Μεσαιωνικής και Αναγεννησιακής Ηθικής» και ΗΘ07 «Περιβαλλοντική Ηθική». Παράλληλα έχει επιμορφώσει διάφορες ειδικότητες εκπαιδευτικών στο ΠΕΚ Τρίπολης. Άρθρα του είναι δημοσιευμένα σε διάφορα επιστημονικά περιοδικά και Πρακτικά Συνεδρίων. Μέχρι σήμερα έχει συγγράψει δύο βιβλία. Ανήκει στο διδακτικό προσωπικό (ΕΔΙΠ) του Τμήματος Φιλολογίας του Πανεπιστημίου Πελοποννήσου. Τα ερευνητικά του ενδιαφέροντα εστιάζονται στη φιλοσοφία της ιστορίας, τη μελέτη της υστεροβυζαντινής περιόδου και τη βυζαντινή υμνογραφία.
 nikos

Νίκος Σούμας, Εργαστηριακό Διδακτικό Προσωπικό

στο γνωστικό αντικείμενο της Πληροφορικής (ΦΕΚ 1578/28.07.2015 τ. Β’)

                                                                                    

Πληρέστερο Βιογραφικό διατίθεται εδώ.

Στοιχεία Επικοινωνίας :

τηλέφωνο: 27210 65153 - εσωτ. 4253

e-mail: nsou@uop.gr

Ο Νίκος Σούμας είναι κάτοχος πτυχίου Πληροφορικής (B.Sc.) του Πανεπιστημίου Bishops του Καναδά και κατέχει Μεταπτυχιακό Δίπλωμα Ειδίκευσης στην Πληροφορική (M.Sc.) του Πανεπιστημίου McGill του Καναδά. Έχει πολυετή εργασιακή εμπειρία σε μεγάλες εταιρίες Πληροφορικής και Τηλεπικοινωνιών. Είναι πιστοποιημένος εκπαιδευτής ενηλίκων από τον ΕΟΠΕΠ, τον ΟΑΕΔ-ΛΑΕΚ και το ΕΚΕΠΙΣ. Εργάστηκε ως Εργαστηριακός Συνεργάτης-Καθηγητής Εφαρμογών στο ΤΕΙ Πελοποννήσου (2003-2012, συνολικά 3392 ώρες) όπου δίδαξε με ανάθεση μαθήματα Πληροφορικής. Επίσης, εργάστηκε ως εκπαιδευτής Πληροφορικής στο ΔΙΕΚ Καλαμάτας (2008-2016 - συνολικά 975 ώρες) και σε Κέντρα Επαγγελματικής Εκπαίδευσης (Κ.Ε.Κ.).

Ανήκει στο Εργαστηριακό Διδακτικό Προσωπικό (Ε.ΔΙ.Π.) του Τμήματος Φιλολογίας του Πανεπιστημίου Πελοποννήσου, και παράλληλα με τα εργαστηριακά του καθήκοντα προσφέρει τις υπηρεσίες του και ως ειδικός συνεργάτης σε θέματα Πληροφορικής (υπεύθυνος Δικτύων και Πληροφοριακών Τεχνολογιών) και στα 2 τμήματα της Σχολής Ανθρωπιστικών Επιστημών και Πολιτισμικών Σπουδών.

 

 

 

 

 Ειδικό Τεχνικό Εργαστηριακό Προσωπικό (Ε.Τ.Ε.Π.)

 

 

 

 

Το Τμήμα

Περιγραφή

Προσωπικό

Προπτυχιακές Σπουδές

Μεταπτυχιακές Σπουδές

Έρευνα

Γραφείο Διασύνδεσης

Υπηρεσίες

Θερινό Σχολείο

Ηλεκτρ. Έγγραφα

Αξιολογήσεις

Εκλογές Μελών ΔΕΠ

Σύνδεσμοι

Επικοινωνία

Πανεπιστήμιο Πελοποννήσου

Τμήμα Φιλολογίας

Ανατολικό Κέντρο - Παλαιό Στρατόπεδο

Καλαμάτα, 24100

Τηλέφωνα Επικοινωνίας: +3027210 - 65115, 65102, 65106

Τηλέφωνο Fax: +3027210 - 65112, 65107

e-mail: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

 

Ώρες Λειτουργίας Εξυπηρέτησης Κοινού

Δευτέρα - Παρασκευή 11:00 - 12:00

Πού είμαστε