ΓΡΑΦΕΙΟ ΔΙΑΣΥΝΔΕΣΗΣ

Το Γραφείο Διασύνδεσης του Πανεπιστημίου Πελοποννήσου αποτελεί συνδετικό κρίκο μεταξύ της πανεπιστημιακής κοινότητας και της παραγωγικής οικονομίας. Παρέχει συμβουλευτική υποστήριξη και πληροφόρηση σε φοιτητές / φοιτήτριες και αποφοίτους / απόφοιτες για θέματα σχετικά με τον σχεδιασμό της επαγγελματικής σταδιοδρομίας τους και οργανώνει σχετικά σεμινάρια και δράσεις.

Πιο συγκεκριμένα, το Γραφείο Διασύνδεσης προσφέρει συμβουλευτικές υπηρεσίες για θέματα όπως η σύνταξη βιογραφικού σημειώματος, η προετοιμασία για τη συμμετοχή σε συνέντευξη, οι τεχνικές αναζήτησης εργασίας, η προετοιμασία επαγγελματικού φακέλου, καθώς και άλλες μορφές εξατομικευμένης υποστήριξης. Επίσης, παρέχει πληροφόρηση για:

Οι υπηρεσίες αυτές παρέχονται από το Γραφείο Διασύνδεσης σε συνεργασία με τους Ακαδημαϊκούς Υπευθύνους Διασύνδεσης των Τμημάτων του Πανεπιστημίου Πελοποννήσου μέσω ατομικής συμβουλευτικής (τηλεφωνικά, μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου ή με προσωπική συνάντηση εξ αποστάσεως ή διά ζώσης) και ομαδικής συμβουλευτικής (με την οργάνωση ομαδικών εργαστηρίων και ενημερωτικών συναντήσεων).

Τέλος, το Γραφείο Διασύνδεσης συνεργάζεται με δημόσιες δομές ψυχικής υγείας και συμβουλευτικής ψυχολογίας σε όλες τις πόλεις στις οποίες διαθέτει σχολές το Πανεπιστήμιο Πελοποννήσου (https://career.uop.gr/node/2142).

Πληροφορίες για τις επαγγελματικές προοπτικές που σας δίνονται με το πτυχίο του φιλολόγου μπορείτε να βρείτε εδώ:

Επαγγελματικό Προφίλ Φιλολόγου

Επικοινωνία:

Γραφείο Διασύνδεσης, Πανεπιστήμιο Πελοποννήσου

Ταχυδρομική Διεύθυνση: Βασ. Κωνσταντίνου 21, Ναύπλιο, 21100

Τηλέφωνο: 27520 96126, 27520 96130

E-mail: career@uop.gr

Ιστοσελίδα: http://career.uop.gr/

Υπεύθυνη Τμήματος Φιλολογίας: Επίκουρη καθηγήτρια Μαρία Ξέστερνου

E-mail: mxest@uop.gr

Ώρες υποδοχής φοιτητών από την τμηματική υπεύθυνη: Κάθε Πέμπτη, 17.00-18.00, κατά τη διάρκεια των ακαδημαϊκών εξαμήνων

Μέλη τριμελούς επιτροπής Γραφείου Διασύνδεσης Τμήματος Φιλολογίας:

Επίκουρος καθηγητής Βασίλειος Λιοτσάκης, e-mail: v.liotsakis@uop.gr

Επίκουρη καθηγήτρια Γεωργία Φραγκάκη,  e-mail: g.fragkaki@uop.gr

Μετάβαση στο περιεχόμενο