ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ

ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ

ΕΡΕΥΝΑ

ΕΞΩΣΤΡΕΦΕΙΑ

ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ

ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΙΣ

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ
                                                                       
previous arrow
next arrow
Slider

HopIn: Το Πανεπιστήμιο Πελοποννήσου διευκολύνει τις μετακινήσεις σας

Το Πανεπιστήμιο Πελοποννήσου, σε συνεργασία με την εφαρμογή συνεπιβατισμού (carpooling) HopIn, σας καλωσορίζουν σε μία νέα εποχή για εσάς και τις μετακινήσεις σας, που θα σας οδηγήσει σε νέες εμπειρίες. Το HopIn είναι εδώ για να κάνει την καθημερινότητά όλων πιο εύκολη, ευχάριστη, οικονομική και οικολογική.

Πλέον, θα μπορούμε να μετακινούμαστε πιο γρήγορα -σε σύγκριση με το χρόνο που συνήθως απαιτείται για τις μετακινήσεις μας με τα ΜΜΜ- και, κυρίως, πιο ευχάριστα -δηλαδή, με παρέα! Κάτοχοι αυτοκινήτων και μη, θα γίνουμε συνεπιβάτες και θα βοηθήσουμε τόσο τους συνανθρώπους μας όσο και... τη φύση, να έχουν μία ζωή πιο ποιοτική.

Το μόνο που έχετε να κάνετε είναι να κατεβάσετε την δωρεάν εφαρμογή και να γίνετε μέλη. Διαβάστε παρακάτω πώς λειτουργεί:

Γίνετε μέλη σε 3 βήματα

Βήμα 1ο - Εγγραφή

 1. Κατεβάστε δωρεάν την εφαρμογή από εδώ.
 2. Υπάρχουν 2 τρόποι εγγραφής: Με Facebookή με email& κωδικό. Προτείνουμε την εγγραφή με Facebook, διότι θα έχετε πρόσβαση σε περισσότερα featuresόπως:
  1. Loginμε το πάτημα ενός κουμπιού
  2. Αυτόματη συλλογή ονόματος, φωτογραφίας προφίλ
  3. Δυνατότητα να δείτε ποιοι φίλοι σας στο Facebookχρησιμοποιούν το HopInκαι να τους κάνετε φίλους και στο HopIn
  4. Δυνατότητα να προσκαλέσετε φίλους σας από το Facebookνα χρησιμοποιήσουν το HopInκαι να βρίσκετε περισσότερους φίλους για να συνταξιδέψετε
  5. Δυνατότητα να δείτε κοινούς φίλους στο Facebookμε πιθανό συνταξιδιώτη που δε γνωρίζετε (mutualfriends), ώστε να έχετε κοινό σημείο αναφοράς

Εάν προτιμάτε εγγραφή με email, προτείνουμε να χρησιμοποιήσετε το email που χρησιμοποιείτε περισσότερο για να λαμβάνετε τα νέα μας. Το email εγγραφής δεν έχει καμία σχέση με το email πιστοποίησης από το Πανεπιστήμιο και θα μπορέσετε να πιστοποιηθείτε ακόμα και αν το email εγγραφής δεν είναι αυτό του πανεπιστημίου σας.

Βήμα 2ο – Δημιουργία Προφίλ

 1. Κάντε το προφίλ σας ελκυστικό (δείτε εδώ με ποιον τρόπο: Android, iOS), για να σας προτιμούν οι υπόλοιποι συνταξιδιώτες.
 2. Πιστοποιηθείτε (Android, iOS) από το Πανεπιστήμιο Πελοποννήσου. Ακολουθήστε τις οδηγίες του link, διαλέγοντας το Πανεπιστήμιο Πελοποννήσου από τη λίστα. Η πιστοποίηση κάνει το προφίλ σας να ξεχωρίζει σε σχέση με αυτό των μη πιστοποιημένων χρηστών, επειδή όλοι μπορούν να δουν το Πανεπιστήμιο στο οποίο ανήκετε και να σας εμπιστευτούν.

Βήμα 3ο - Καταχώρηση διαδρομής

Η διαδικασία είναι απλή και εξηγείται στην ενότητα «Συνεπιβατισμός» (Android, iOS) ή/και παρακολουθώντας τα How-to videos (Android, iOS). Τα πρώτα 2 στάδια χρειάζεται να γίνουν μόνο την πρώτη φορά. Έπειτα, είστε έτοιμοι να χρησιμοποιείτε το HopIn για τις καθημερινές μετακινήσεις σας, καταχωρώντας τις μόνιμες ή τις έκτακτες διαδρομές σας.

Απολαύστε την υπηρεσία

Ο συνεπιβατισμός (carpooling) δεν αποτελεί απλά μία πιο φθηνή και άνετη μετακίνηση. Είναι μία κοινωνική κίνηση μέσα από την οποία μπορείτε να γνωρίσετε καινούριους ανθρώπους (π.χ. από το ίδιο ή άλλο Πανεπιστήμιο, άλλο τμήμα κτλ.) με κοινά ενδιαφέροντα, να βοηθήσετε έναν συνάνθρωπό σας και να συμβάλετε στη μείωση της περιβαλλοντικής ρύπανσης στην πόλη σας.

Περισσότερες πληροφορίες για την εφαρμογή:

HopIn | Website

HopIn | Like Us on Facebook

HopIn | How-to on YouTube (Android, iOS)

HopIn | Google Play & App Store (from mobile)

Let’s HopIn!

Κράτα το

Κράτα το

Κράτα το

Κράτα το

Διαδικτυακή ομιλία - Καθηγητής Ηλίας Μόσιαλος 22-4-2020                                                                                                       Β’ Πανελλήνιο Φοιτητικό Συνέδριο Νεότερης και Σύγχρονης Ιστορίας του Πανεπιστημίου Πελοποννήσου

 

         

         

  

 μοδιπ3    DIAGONISMOI2    
 banner diavgeia   εντυπα     επιτροπή
 

 

 

WorldData UOP 

Ο ιστοχώρος χρησιμοποιεί cookies για να προσφέρει καλύτερη εμπειρία πλοήγησης. Συνεχίζοντας την πλοήγηση στον ιστοχώρο, συμφωνείτε με τη χρήση cookies
Διαβάστε την πολιτική ιδιωτικότητας για περισσότερες λεπτομέρειες