ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ

ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ

ΕΡΕΥΝΑ

ΕΞΩΣΤΡΕΦΕΙΑ

ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ

ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΙΣ

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

Προσωπικό
                                                                       

Το Πανεπιστήμιο Πελοποννήσου παρέχει στο προσωπικό του τις παρακάτω Ηλεκτρονικές Υπηρεσίες:

 • Ενσύρματη Σύνδεση
  Στο προσωπικό του Πανεπιστημίου δίνεται η δυνατότητα να αποκτήσει μόνιμη σύνδεση στο δίκτυο του Πανεπιστημίου και κατ' επέκταση στο Διαδίκτυο.
 • ClassWeb

Σύνδεσμος: https://e-secretary.uop.gr/classweb/

 • Ανάρτηση Προσωπικών Ιστοσελίδων
  Η υπηρεσία ανάρτησης προσωπικών ιστοσελίδων παρέχει στους χρήστες τη δυνατότητα ανάρτησης και δημοσίευσης προσωπικών ιστοσελίδων (στατικές HTML σελίδες).
    
 • Εικονικό Ιδιωτικό Δίκτυο (VPN)
  Η Υπηρεσία Ασφαλούς Πρόσβασης μέσω Ιδεατών Δικτύων υλοποιεί ένα κρυπτογραφημένο και ασφαλές ιδεατό κανάλι επικοινωνίας μεταξύ του προσωπικού υπολογιστή του χρήστη και του εσωτερικού δικτύου του Πανεπιστημίου Αθηνών. Έτσι, προσφέρεται η δυνατότητα πρόσβασης στις ηλεκτρονικές βιβλιοθήκες από απομακρυσμένα δίκτυα ή εναλλακτικά δίκτυα πρόσβασης (πχ ADSL), καθώς και η πρόσβαση σε προσωπικούς υπολογιστές μέσω τοπικού δικτύου.
   
 • Ακαδημαική Ταυτότητα

Η υπηρεσία απόκτησης ακαδημαϊκής  αποτελεί μέσο φυσικής ταυτοποίησης και ψηφιακής αυθεντικοποίησης του κατόχου της, ενώ υποστηρίζει επιπλέον υπηρεσίες ψηφιακής υπογραφής και κρυπτογράφησης. 
Η ακαδημαϊκή ταυτότητα παράγεται με χαρακτηριστικά υψηλής ασφάλειας, που αποκλείουν την πλαστογράφησή της και θα μπορεί να αξιοποιηθεί για τα ακόλουθα:

Για τη φυσική και ηλεκτρονική πιστοποίηση της ταυτότητας και της ιδιότητας του δικαιούχου
- Ως μέσο πρόσβασης για ποικιλία ακαδημαϊκών/ερευνητικών υπηρεσιών, όπως η βιβλιοθήκη, η χρήση χώρων ελεγχόμενης στάθμευσης, κλπ.
- Για χρήση του προσωπικού ψηφιακού πιστοποιητικού που θα περιλαμβάνει σε υπηρεσίες όπως: εξουσιοδοτημένη χρήση υπολογιστών, παροχή ψηφιακής υπογραφής, κλπ.

Συνδεσμος: http://academicid.minedu.gov.gr/Default.aspx

 

         

         

  

 μοδιπ3    DIAGONISMOI2    
 banner diavgeia   εντυπα     επιτροπή
 

 

 

WorldData UOP 

Ο ιστοχώρος χρησιμοποιεί cookies για να προσφέρει καλύτερη εμπειρία πλοήγησης. Συνεχίζοντας την πλοήγηση στον ιστοχώρο, συμφωνείτε με τη χρήση cookies
Διαβάστε την πολιτική ιδιωτικότητας για περισσότερες λεπτομέρειες